Wat is Hercules Haarden?

De historie van Hercules haarden gaat minstens 80 jaar terug. Een trots Brabants familiebedrijf, de overdracht van kennis van generatie op generatie zorgt voor meesterschap. Hercules Haarden is gespecialiseerd in het bouwen, leveren en installeren van alle type kachels met als speerpunt nazorg.

De laatste tien jaar is Hercules Haarden zich vooral gaan richten op pelletkachels. Deze nieuwe manier van verwarmen voor zowel particulier als institutioneel gebruik, komt voort uit de grote behoefte om af te stappen van energievervuilende én aarde-verslindende fossiele brandstoffen. Te kiezen voor groene en duurzame energie. Hercules Haarden ontwikkelt momenteel zelf een in Nederland geproduceerde pelletkachel. Daarnaast importeren we hoogwaardige kachels en bijbehorende pellets (houtkorrels van geperst afvalhout). In diverse prijsklassen en met verschillende toepassingsmogelijkheden. Als vervanging voor uw gas- of houtkachel, als nieuw CV-systeem of het verwarmen van grote objecten, schuren, kwekerijen, kerken en magazijnen. Alle merken en kachels die Hercules Haarden aanbiedt, zijn door ons zelf getest en samen met de fabrikant verbeterd voor de Europese markt. We werken aan certificering en komen daarmee dan ook in aanmerking voor de subsidie die de Nederlandse overheid geeft op pelletkachels! Dit levert u minimaal een korting op van €500,-

Bezoek onze showroom in Vught voor de nieuwste modellen, de scherpste aanbiedingen en de oplossing om uw nieuwe verwarming te realiseren. Wij heten u van harte welkom!

Neem contact met ons op

Informatie

LET OP: Mijn voorkeur gaat uit naar telefonisch contact.

De showroom